Alle innlegg



Vinner av konkurranse!

Etter mange utrolig bra bidrag til konkurransen vår, sitter vi nå igjen med en favoritt. Denne outfitten fanget øynene til oss alle!


Hennes egen beskrivelse av stilen var som følger:

"Blått føler jeg alltid vil være en farge som er populær, og aldri går ut av stil. I denne stilen valgte jeg et par oversized vintage bukser som legger seg over mine nye Adidas Spezials. Toppen kjøpte jeg på Gina Tricot, og på grunn av de forskjellige blå nyansene i toppen, følte jeg den gikk sammen med de to forskjellige blå nyansene jeg hadde på skoa og underdelen. For å toppe det hele hadde jeg på meg vintage smykker, som jeg følte ga hele outfitten det lille ekstra!"


På grunn av samspillet gjennom hele outfitten, og preg av trender vi tidligere har postet for dere, var det ikke tvil om at dette ble vår vinner!


Gratulerer så mye!



KONKURANSE!

Vi har drevet med nettsiden vår i snart 8 måneder, og derfor tenkte vi å feire med en spennende konkurranse!


Det viktigste for oss er å oppdatere dere med nye trender innen mote og skjønnhet, men aller viktigst er at vi produserer innhold som dere elsker!


Hva er ikke bedre da enn å ha en konkurranse der akkurat du kan sende inn din beste outfit.

Outfiten må inneholde klesplagg som trender nå for tiden, og selvsagt som du selv liker til oss på instagram: @bliinspirert_


Vi kommer til å velge ut tre av de klesstilene vi liker best, og videre skal dere hjelpe oss å stemme fram en vinner som står igjen! Den som får mest stemmer kommer vi til å publisere på nettsiden vår, samt en liten gave tilsendt i posten. Siste frist for å sende inn er 29. April, så det gjelder å være rask.


Masse lykke til!





Vårens jakke!


Trenger du et forslag til hva slags vår-jakke du burde kjøpe?


Blant annet Gina Tricot har fått inn verdens fineste og kuleste jakke! Jakken er dødskul og perfekt til det fine været om dagen!

Oldtidens trend

Selv om vi gå mot lysere og varmere tider, så vet vi alle at våren i Norge ikke sparer på restene fra vinteren. Derfor er det perfekt å holde varmen med en varm men stylish pelskåpe. Pelskåper går til nesten alt, både kjole, dressbukser, skjørt og til og med jeans!


Visste du at pelskåper stammer så langt tilbake som for 2000 år siden, med gamle egyptiske kongelige som brukte leopardkåper? Tidløst!

Half up half down slicked back hairstyle

Er du på jakt etter en enkel, men elegant hårfrisyre som får oppmerksomhet? Da bør du prøve den nyeste Tiktok-trenden: Slickback half up half down hair style!

 

Slik gjør du det:

 

  1. Påfør hårgele på toppen av hodet og glatt håret bakover med en børste.
  2. Samle halvparten av håret i en hestehale.
  3. Pynt hestehalen med en sløyfe for det lille ekstra.
  4. Fiks alt på plass med litt hårspray.

 

Og voilá! Med sløyfen som den siste touchen, er din half up half down look komplett!

Sneaker Season


Nå begynner det fine vårværet å titte frem, og det finnes derfor ikke et bedre tidspunkt å kjøpe nye sneakers på!

Adidas sneakers var en stor trend i fjor, og det ser ut til å være en minst like stor trend i år. Du får de i mange ulike modeller og farger, alt etter hva man liker. Adidas skoene kan både anses som trendy, men også tidløse.

Vårens statement piece


Tror vi alle kan være enige om at leopard mønster er tidløst. Likevel har det også sin egen time to shine, og vi kan trygt si at den tid er her. Du trenger rett og slett ikke mer enn dine basics, og leopard mønster vil livlig gjøre looken din på sekundet! Uansett om det er en topp, ett par sko eller til og med neglene dine.


Har du tips til hvordan å style leopard mønster? Gjerne del med oss!

VINTERENS JAKKE 2023/24


Sesongens vinterjakker endrer seg for hvert år, og årets absolutte favoritt er C.A.Y.A sin Ginny short dunjakke.

En stor trend i Norge for øyeblikket er den korte boblejakken fra C.A.Y.A. Modellenkommer i en rekke ulike farger. Selve jakken bærer et preg av kule detaljer og funksjoner, samtidig som den er ganske så klassisk. Dette er en vinterjakke som passer til alt!

SESONGENS FARGE


I motsetning til fjorårets farger, som var duse og blendet mer inn med naturen, gjør årets farger et statement. Om det er en farge som utmerker seg mest denne sesongen, så er det rødt. Det finnes mange forskjellige måter å ta i bruk fargen. Det er heller ikke så mye som skal til for å spice opp stilen med rødt, da fargen ofte skiller seg ut. Røde jakker, sko, væsker eller til og med røde negler er perfekte måter å spille inn det røde i outfitten.

Dersom du virkelig vil teste ut denne trenden, kan man prøve seg på lengre kåper, ett sett eller en rød kjole. Dette kan man også matche med en rød leppestift for det lille ekstra. Fargen er både klassisk, og viser selvtillit. Du vil 100% skille deg ut ifra mengden. Det er heller ikke noe tvil om at denne fargen også kommer til å stille sterkt når vinteren kommer.

"LATTE-MAKEUP"


Er du klar for å omfavne en ny makeup trend som ikke bare gjør deg strålende, men også føles som en varm omfavnelse av din favoritt kaffedrikk? Da er det på tide å introdusere deg for Latte Makeup Look – en trend som tar skjønnhetsverdenen med storm. Uttrykket "latte makeup" ble introdusert av Rachel Rigler på TikTok. Det tok ikke lang tid før flere beauty influensere gjenskapte looken, og det dermed ble en ny trend på TikTok.


"Latte Makeup" er en sminkelook som handler om å gi en vakker, solbrun glød som minner om den varme fargen på en latte. Latte Makeup inneholder en rekke brune nyanser, sammen med gyldne toner for å skape dimensjon og dybde i ansiktet.


Hudsminke:

Det viktigste i latte makeup er å opprettholde en naturlig look. Derfor bør hudsminken bestå av en lettdekkende base. Et viktig steg i latte makeup er en varm bronzer, ettersom den skaper definisjon og en solbrun effekt i ansiktet. Når man påfører blush på eplekinnene, er det viktig å ikke ta for mye, grunnet det er selve bronzeren som skal være hovedfokuset. Bruk deretter en myk highligter hvor solen treffer ansiktet, som toppen av kinnbenene, neserygg/nesetipp, pannen og under øyenbrynet.


Øyesminke:

Øynene består gjerne av en brunfarge over hele øyelokket, og videre en mørkere brunfarge i globalen for å gi øynene dybde. Tilføy skimmer på midten av øyelokket for å trekke oppmerksomheten til øynene og gi en substil glød. Til slutt kan man påføre eyeliner, gjerne en brun eyeliner for å holde looken naturlig.


Lepper:

Velg en nude leppefarge som passer din hudtone. Dette kan være en myk rosa, beige eller brun nyans. Målet er å gi leppene en naturlig farge som passer til resten av det varme fargepalettet i ansiktet. Gjerne fullfør med en gloss for å skape glød.




Latte makeup er en flott sminkestil som funker å bruke året rundt. En fordel med sminkelooken er at de brune nyansene passer til de fleste antrekk og motetrender, og gjør den derfor til en enkel hverdagslook.