SKJØNNHET


Trenger du inspirasjon til din neste look?


Half up half down slicked back hairstyle

Er du på jakt etter en enkel, men elegant hårfrisyre som får oppmerksomhet? Da bør du prøve den nyeste Tiktok-trenden: Slickback half up half down hair style!

 

Slik gjør du det:

 

  1. Påfør hårgele på toppen av hodet og glatt håret bakover med en børste.
  2. Samle halvparten av håret i en hestehale.
  3. Pynt hestehalen med en sløyfe for det lille ekstra.
  4. Fiks alt på plass med litt hårspray.

 

Og voilá! Med sløyfen som den siste touchen, er din half up half down look komplett!

"LATTE-MAKEUP"

Er du klar for å omfavne en ny makeup trend som ikke bare gjør deg strålende, men også føles som en varm omfavnelse av din favoritt kaffedrikk? Da er det på tide å introdusere deg for Latte Makeup Look – en trend som tar skjønnhetsverdenen med storm. Uttrykket "latte makeup" ble introdusert av Rachel Rigler på TikTok. Det tok ikke lang tid før flere beauty influensere gjenskapte looken, og det dermed ble en ny trend på TikTok.

 

"Latte Makeup" er en sminkelook som handler om å gi en vakker, solbrun glød som minner om den varme fargen på en latte. Latte Makeup inneholder en rekke brune nyanser, sammen med gyldne toner for å skape dimensjon og dybde i ansiktet.


Hudsminke:

Det viktigste i latte makeup er å opprettholde en naturlig look. Derfor bør hudsminken bestå av en lettdekkende base. Et viktig steg i latte makeup er en varm bronzer, ettersom den skaper definisjon og en solbrun effekt i ansiktet. Når man påfører blush på eplekinnene, er det viktig å ikke ta for mye, grunnet det er selve bronzeren som skal være hovedfokuset. Bruk deretter en myk highligter hvor solen treffer ansiktet, som toppen av kinnbenene, neserygg/nesetipp, pannen og under øyenbrynet.

 

Øyesminke:

Øynene består gjerne av en brunfarge over hele øyelokket, og videre en mørkere brunfarge i globalen for å gi øynene dybde. Tilføy skimmer på midten av øyelokket for å trekke oppmerksomheten til øynene og gi en substil glød. Til slutt kan man påføre eyeliner, gjerne en brun eyeliner for å holde looken naturlig.

 

Lepper:

Velg en nude leppefarge som passer din hudtone. Dette kan være en myk rosa, beige eller brun nyans. Målet er å gi leppene en naturlig farge som passer  til resten av det varme fargepalettet i ansiktet. Gjerne fullfør med en gloss for å skape glød.

 Latte makeup er en flott sminkestil som funker å bruke året rundt. En fordel med sminkelooken er at de brune nyansene passer til de fleste antrekk og motetrender, og gjør den derfor til en enkel hverdagslook.