MOTE


Dersom du trenger inspirasjon til klær og tilbehør så er du på rett sted. Her får du inspirasjon til alt du trenger for å skape din drømme look!

Vårens jakke!


Trenger du et forslag til hva slags vår-jakke du burde kjøpe?


Blant annet Gina Tricot har fått inn verdens fineste og kuleste jakke! Jakken er dødskul og perfekt til det fine været om dagen!

Oldtidens trend

Selv om vi gå mot lysere og varmere tider, så vet vi alle at våren i Norge ikke sparer på restene fra vinteren. Derfor er det perfekt å holde varmen med en varm men stylish pelskåpe. Pelskåper går til nesten alt, både kjole, dressbukser, skjørt og til og med jeans!


Visste du at pelskåper stammer så langt tilbake som for 2000 år siden, med gamle egyptiske kongelige som brukte leopardkåper? Tidløst!

Sneaker Season


Nå begynner det fine vårværet å titte frem, og det finnes derfor ikke et bedre tidspunkt å kjøpe nye sneakers på! 

Adidas sneakers var en stor trend i fjor, og det ser ut til å være en minst like stor trend i år. Du får de i mange ulike modeller og farger, alt etter hva man liker. Adidas skoene kan både anses som trendy, men også tidløse.

Vårens statement piece


Tror vi alle kan være enige om at leopard mønster er tidløst. Likevel har det også sin egen time to shine, og vi kan trygt si at den tid er her. Du trenger rett og slett ikke mer enn dine basics, og leopard mønster vil livlig gjøre looken din på sekundet! Uansett om det er en topp, ett par sko eller til og med neglene dine.


Har du tips til hvordan å style leopard mønster? Gjerne del med oss!


VINTERENS JAKKE 2023/24Sesongens vinterjakker endrer seg for hvert år, og årets absolutte favoritt er C.A.Y.A sin Ginny short dunjakke.

En stor trend i Norge for øyeblikket er den korte boblejakken fra C.A.Y.A. Modellenkommer i en rekke ulike farger. Selve jakken bærer et preg av kule detaljer og funksjoner, samtidig som den er ganske så klassisk. Dette er en vinterjakke som passer til alt!


SESONGENS FARGE


I motsetning til fjorårets farger, som var duse og blendet mer inn med naturen, gjør årets farger et statement. Om det er en farge som utmerker seg mest denne sesongen, så er det rødt. Det finnes mange forskjellige måter å ta i bruk fargen. Det er heller ikke så mye som skal til for å spice opp stilen med rødt, da fargen ofte skiller seg ut. Røde jakker, sko, væsker eller til og med røde negler er perfekte måter å spille inn det røde i outfitten.

Dersom du virkelig vil teste ut denne trenden, kan man prøve seg på lengre kåper, ett sett eller en rød kjole. Dette kan man også matche med en rød leppestift for det lille ekstra. Fargen er både klassisk, og viser selvtillit. Du vil 100% skille deg ut ifra mengden. Det er heller ikke noe tvil om at denne fargen også kommer til å stille sterkt når vinteren kommer.